Beschrijving

Beleef met vrienden en familie de mooiste avonturen in Walibi België. Stap in één van de vele spannende achtbanen, vaar over een de kolkende Radja River of schiet 77 meter kaarsrecht omhoog en geniet voor heel even van het uitzicht over Walibi België… Val daarna met 110 kilometer per uur naar beneden en voel de adrenaline door je lijf gieren!

Heb je even genoeg van alle spanning en adrenaline? Bekijk met de hele familie een 4D-film, vaar over de Gold River of ontdek waar Walibi eet en slaapt. Voor de allerkleinsten is er Walibi Playland, waar ze allerlei leuke attracties vinden. En natuurlijk vind je in Walibi België verschillende eetgelegenheden, variërend van pizza tot hamburgers en van wafels tot frietjes.

Tickets

Entreeticket Walibi Belgium

Oorspronkelijke prijs was: € 49,50.Huidige prijs is: € 35,95.
Dol op intense sensaties? Dan moet je in Walibi Belgium zijn! Walibi’s 40 attracties staan klaar om het hele gezin een sensationeel dagje uit te bezorgen! • E-ticket is geldig van 30-03-2024 t/m 13-10-2024 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter • Reserveren is niet nodig

Gegevens

Walibi België
Boulevard de l’Europe 100
1300 Wavre België
www.walibi.be