Beschrijving

In het park vind je een grote speeltuin met draaimolen, klimrekken, schommels en avontuurlijke zandspeeltuin voor de jongere kinderen. Achter de speeltuin ligt een kleine dierentuin met herten, lama’s en aapjes. Wie nog geen genoeg heeft van de speeltuin, kan ook nog een rondje op het meer fietsen met een waterfiets. In het park zijn er acht speelwijcken: speeltuin, verkeerstuin, havenspeeltuin, binnenspeeltuin, boemeltrein, rondvaart, waterfietsen en apenspeeltuin.

Bezoek ook zeker speelhuis Het Huis in de Heuvel. Hier mag je namelijk lekker trampoline springen op de bedden in de slaapkamer, met badschuim spuiten in de badkamer of klauteren door geheime tunnels en gangen.

Tickets

Plaswijckpark – vanaf 2 jaar

Oorspronkelijke prijs was: € 15,95.Huidige prijs is: € 13,50.
Ontdek het leukste familiepark van Rotterdam met onze Plaswijckpark tickets! Geniet van een dag vol avontuur en plezier voor jong en oud met korting. • Tickets geldig t/m 31-12-2024 • Geniet van attracties, speeltuinen en dierenwijck • E-tickets direct te gebruiken bij de ingang • Gratis Entree voor kinderen t/m 1 jaar • Plan nu uw bezoek en beleef een onvergetelijke dag in Plaswijckpark!

Gegevens

Adres:
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
Nederland

Website:
https://www.plaswijckpark.nl