Beschrijving

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen!

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de ‘de Hoge Hoed’; de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland.

Vlieg als een echte piloot in je eigen helikopter door het hele park of blus als een echte brandweer een brandje in Jul’s Brandweerspel.

Tickets

Julianatoren – Het Grote Lentefestijn, inclusief Kriebelweken

Oorspronkelijke prijs was: € 29,50.Huidige prijs is: € 23,50.
Vier het voorjaar bij Kinderpretpark Julianatoren. Het pretpark is omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld. Beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier! • E-ticket is geldig t/m 30-06-2024 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar • Let op! Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de e-ticket.

Gegevens

Adres:
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Nederland

Website:
https://www.julianatoren.nl