Beschrijving

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen!

Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de ‘de Hoge Hoed’; de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland.

Vlieg als een echte piloot in je eigen helikopter door het hele park of blus als een echte brandweer een brandje in Jul’s Brandweerspel.

Tickets

Julianatoren – vanaf 2 jaar

 24,95
Kinderpretpark Julianatoren is het leukste kinderpretpark van Nederland! • Het e-ticket is geldig t/m 30-10-2022 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee • Meer dan 60 attracties!

Gegevens

Adres:
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Nederland

Website:
https://www.julianatoren.nl