Beschrijving

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow. Ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle!
Bewonder ook de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in het nieuwe reuzenpandaverblijf Pandasia! Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied, dat onderdak biedt aan verschillende Aziatische diersoorten.

Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, bezoek het pittoreske dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. Hier genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, nu van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Tickets

Ouwehands Dierenpark – Dagticket vanaf 3 jaar

 20,00
Beleef een bere gezellige dag bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen! • Dagtickets Ouwehands Dierenpark vanaf 3 jaar • Te bestellen t/m 31 maart 2023 • Te gebruiken t/m 31 maart 2023

Gegevens

Adres:
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
Nederland

Website:
https://www.ouwehand.nl/